Кіровоградські студенти-скелелази гідно презентували місто на чемпіонаті України

Травень 10, 2016 | Спорт | Переглядів: 1820 | Коментарі: 0

На скелях вздовж Південного Бугу біля Южноукраїнська Миколаївської області пройшов чемпіонат України зі скелелазіння на природному рельєфі серед студентів. На змагання приїхали 150 найсильніших студентів 21 ВУЗу із семи регіонів України.

Кіровоградщину представляли 6 вихованців комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради», Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ «Динамо». В особистому заліку Сергій Побережець завоював одну золоту та дві бронзові нагороди. В командному заліку збірна команда Кіровоградської області посіла п’яте місце.

Готували спортсменів до змагань тренери Микола та Сергій Побережці.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool