Кіровоградська «Зірки» знову перемогла

Травень 18, 2014 | Спорт | Переглядів: 1664 | Коментарі: 0

В матчі 28-го туру чемпіонату «FAVBET Ліга 1» кіровоградська «Зірка» в Чернігові здобула вольову перемогу над місцевою «Десною».

 

Починався звітний матч для кіровоградської команди не вдало. Вже на другій хвилині після помилок в обороні був пропущений м’яч, автором якого став Євгеній Чепурненко. Пропустивши швидкий м’яч, підопічні Анатолія Бузніка постаралися грати «першим номером», контролюючи м’яч та намагаючись створювати моменти біля воріт суперника. Та все ж у першій половині першого тайму більш небезпечні атаки були в господарів. На 12-ій хвилині матчу Дмитро Козаченко парирував удар Євгенія Чепурненка зі штрафного. а через шість хвилин півзахисник з лівого флангу прострілив у штрафний майданчик «Зірки» - не прикритий гравець господарів в один дотик, на щастя, пробив поруч з воротами. А в середині першого тайму матчу Олексій Чичиков результативно замкнув подачу партнера з флангу, зрівнявши рахунок на табло – 1:1. Зусиллями Євгена Чепурненка «Десна» знову вийшла вперед. Але не пройшло і 8 хвилин як кіровоградська команда знову відновила рівновагу в рахунку: Григорій Баранець після передачі Дмитра Осадчого з кількох метрів проштовхнув м’яч у пусті ворота суперника – 2:2. Другий пропущений м’яч схоже «шокував» господарів як наслідок біля воріт «Десни» у наступні хвилини було створено ще кілька небезпечних моментів. Якщо в першому епізоді після прострілу з правого флангу Олексій Чичиков на дальній штанзі недотягнувся до м’яча, то в другому епізоді Олексій результативно на ближній штанзі замкнув подачу партнера з лівого флангу – 2:3. Чичикову асистував Дмитро Осадчий, який в звітному матчі на свій рахунок записав дві результативні передачі. З рахунком 2:3 завершився перший тайм зустрічі, який видався щедрим на забиті м’ячі.
Після перерви господарі вперед відправляли більші сили, контролюючи м’яч. Але от стовідсотковими моментами чернігівська команда не балувала. Так, на 53-ій хвилині господарі забили м’яч з явного положення поза грою, який справедливо не був зарахований; на 70-ій хвилині господарі провели стрімку контратаку, результатом якої був потужний удар гравця «Десни», але захисники гостей самовіддано «по-хокейному» кинулися під м’яч. Захопившись атаками господарі проґавили контрвипад «Зірки»: захисник Дмитро Фатєєв зблизька переправив м’яч у ворота суперника, тим самим встановивши остаточний рахунок зустрічі 4:2. Варто відзначити, що Дмитро Фатєєв забив у другому матчі поспіль, а загалом в цьому сезоні у офіційних матчах на своєму рахунку має три забиті м’ячі, а от Олексій Чичиков, оформивши дубль в звітному матчі, має 5 забитих м’ячів.
Що ж вперше чернігівська «Десна» у чемпіонаті нинішнього сезону пропускає чотири м’ячі в одному матчі. До цього чернігівчани пропускали лише 1-2 м’ячі, і лише одного разу три від ФК «Полтава». Що до кіровоградської «Зірки», то в цьому сезоні вже була одна виїзна перемога з рахунком 4:2 над харківським «Геліосом» (17 серпня 2013 року). Варто відзначити, що сьогодні перебіг подій на полі був подібним до того матчу в Харкові: «Зірка» програла 0:1, 1:2 і змогла до перерви зрівняти (але в Чернігові встигла вийти вперед ще до перерви, а в Харкові переможні м’яч були забиті у другому таймі).
Здобувши три очки в Чернігові, кіровоградська команда в турнірній таблиці чемпіонату «FAVBET Ліга 1» обійшла суперника по звітному матчі «Десну» і піднялася на п’яте місце.
У наступному турі, 22 травня, на кіровоградську «Зірку» очікує дербі з ПФК «Олександрія». Матч відбудеться в Олександрії на стадіоні «Ніка». Початок о 19.00.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool