Кіровоградська "Зірка" скотилася на 8-місце

Червень 09, 2013 | Спорт | Переглядів: 1510 | Коментарі: 0

«Олімпік» Донецьк – «Зірка» Кіровоград 4:0 (1:0)

«Олімпік»: Махарадзе, Іванов, Гришко, Драченко, Дуднік, Огиря, Дорошенко, Іса Шериф (Гельзін, 65), Алексанов (Олейник, 65), Волков (Скороходов, 69), Ситник (Каськов, 55).

Запасні: Жук, Орєхов, Крижанівський. Гол. тренер – Роман Санжар.

«Зірка»: Ширяєв, Пінчук, Бочкур (Родіна, 46), Рудницький (Гонщик, 66), Шаврін (Тітов, 90), Галенко (Порошин, 52), Логінов, Степанов, Бурдіян, Нємчанінов, Кочура.

Запасні: Травкін, Сокуренко, Кривошей. В. о. гол. тренера – Самір Гасанов.

Голи: Гришко, 24, Волков, 62, Каськов, 81, Гельзін, 90+1.

«Олімпік» одна з небагатьох команд, яка зуміла переграти в першому колі «Зірку» в Кіровограді (2:1). Напередодні поєдинку в Донецьку було затверджено головного тренера Романа Санжара без приставки в. о. У «Зірки» було все навпаки. Після того, як закінчив свою діяльність на посаді головного тренера Ілля Близнюк, виконував обов’язки керманича команди Самір Гасанов. Додайте сюди більш ніж 8 – годинний шлях за маршрутом Кіровоград – Донецьк, та той факт, що за годину до початку матчу на біль в нозі поскаржився Владислав Насібулін, якого прийшлося знімати з гри.

За два дні свого керування Самір Гасанов прийняв деякі кроки що до складу, але на більше у нього не було часу. Нємчанінова було переведено в центр захисту, а Логінов грав на місці опорного півзахисника. Логінов та Бурдіян більше гравці захисного плану і за відсутністю Насібуліна «Зірка» багато втратила в організації атакувальних дій.

Господарі поля розпочали атаки переважно лівим флангом, де несолодко доводилося Бочкуру і вже по перерві його було замінено на Родіну. Кіровоградці намагалися організувати контратакуючи дії, але це був не їх вечір, та й більшість з них просто випала з гри. Але пропустила «Зірка» гол не в наслідок якоїсь суператаки «Олімпіка», а через власні помилки. Кирило Дорошенко відмінно закрутив м`яча з кутової позначки, а Дмитро Гришко ударом головою випередив захисників та голкіпера «Зірки».

Другий тайм кіровоградці розпочали значно активніше, - необхідно було зрівнювати рахунок. Тренери проводять ряд замін, «Зірка» атакує, біжить вперед і … потрапляє в полон. Контратаки донецьких футболістів і швидкі, і виважені. На 61-й хвилині «Зірку» пробачив Касько, та вже за хвилину Олександр Волков робить рахунок 2:0. Хоча нагоди скоротити рахунок мали Рудницький та Кочура, але поступово кіровоградці, висловлюючись боксерською термінологією, попливли, значно підсівши фізично. У підсумку вийшло 4:0 і друга поспіль поразка з великим рахунком. Замість третього, або навіть п`ятого місця «Зірка» скотилася на восьме.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool