Кіровоградська «Зірка» провела матч проти угорського «Балмазуйвароша»

Липень 14, 2016 | Спорт | Переглядів: 1520 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» завершила програму навчально-тренувальних зборів на Закарпатті.  13 липня підопічні Сергія Лавриненка провели заключний контрольний матч проти угорського «Балмазуйвароша».

Нарешті під час поєдинку було сухо, щоправда невеликий дощик накрапав під час розминки. Старт матчу був за угорцями. На сьомій хвилині вони заробили штрафний удар, з якого пробили прямо в руки Євгену Пасту. «Зірка» відповіла за п’ять хвилин. Ігор Загальський віддав непогану передачу у фланг на Олексія Чичикова, який подав до штрафного майданчика, звідки головою трохи вище воріт пробив Артем Щедрий. Загалом, охарактеризувати гру можна було одним словом – «гойдалки». Адже команди постійно відповідали на атаки одна одної. На 17-й хвилині подача з кутового призвела до того, що наші ворота розстрілювали впритул, але Євген Паст не дав відзначитися суперникам. Пізніше, Ігор Загальський ще однією чудовою передачею знайшов у штрафному майданчику Артема Сітала. Форвард прострілив на дальню стійку, де Олексію Чичикову не вистачило лічених сантиметрів, аби в підкаті дістатися до м’яча. Та от на 24-й хвилині «Зірка» таки реалізувала одну зі своїх атак. Олександр Кучеренко віддав довгу передачу на 50 метрів, на яку відгукнувся Андрій Бацула. Лівий захисник увірвався до штрафного майданчика і з правої ноги невідпорно пробив у ближній кут – 1:0.
На 36-й хвилині стався один суперечливий момент. Учергове Ігор Загальський розрізав всю оборону своїм пасом і вивів Артема Сітала на ударну позицію. Та нашого нападника-новачка збили. Арбітр ніяк не відреагував на епізод, адже м’яч підхопив Артем Щедрий і в дотик викотив його Олексію Чичикову. Удар останнього був над поперечиною. Перед перервою угорці могли зрівняти рахунок, але Євген Паст зреагував на удар низом метрів з 20-ти.
На початку другої сорокап’ятихвилинки кіровоградці провели ефектну атаку. Максим Ковальов віддав розрізний пас. Віталій Гавриш м’яч пропустив і той докотився до Артема Щедрого. На жаль, вінгер пробив точно в голкіпера. На 57-й хвилині лише диво врятувало «Балмазуйварош» від другого пропущеного м’яча. Спочатку воротар відбив складний удар Андрія Бацули. З кутового подав Ігор Загальський, Артем Сітало продовжив політ м’яча ближче до воріт, а там впритул пробивав Володимир Баєнко. Як воротар устиг зреагувати на цей удар – незрозуміло. У середині заключного тайму Андрій Бацула вивів потенційного новачка на побачення з голкіпером, але угорець знову був на висоті. На 76-й та 79-й хвилинах Євген Паст двічі врятував «Зірку». Спочатку страж воріт нашої команди зреагував на удар зі штрафного, а пізніше виграв дуель у нападника, що вибіг з ним сам на сам. А на завершення Андрій Бацула міг не тільки записати дубль на свій рахунок, а ще й результативний пас. Та м’яч після його удару зі штрафного пролетів вище, а Максим Ковальов, замикаючи його подачу головою, поцілив у поперечину.
Тож, підопічні Сергія Лавриненка завершують передсезонну підготовку на мажорній ноті, перемогою над угорським «Балмазуйварошем» з рахунком 1:0.


«Балмазуйварош» (Угорщина) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:1 (0:1).
13 липня 2016 року (середа). Початок матчу о 17:00. Кам’яниця. Стадіон ГСК «Камелот». +24 С. Освітлення: природне. 50 глядачів. Товариський матч.
«Зірка»: 44. Паст Євген, 18. Кучеренко Олександр, 55. Ковальов Максим, 16. Баєнко Володимир, 11. Бацула Андрій, 8. Лупашко Владислав (к/к), 4. Гавриш Віталій (10. Допілка Олег, 67), 21. Загальський Ігор (потенційний новачок, 65; 24. Зубков Руслан, 77), 77. Чичиков Олексій (потенційний новачок, 71), 9. Щедрий Артем (95. Попов Роман, 76), 22. Сітало Артем (99. Локтіонов Роман, 76). Головний тренер: Лавриненко Сергій.
Гол: 0:1, Бацула Андрій (24).
Попередження: потенційний новачок (70), Кучеренко Олександр (84).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool