Кіровоградська «Зірка» обіграла «Гірник» (Кривий Ріг)

Березень 11, 2016 | Спорт | Переглядів: 1490 | Коментарі: 0

Перший товариський матч нікопольського тренувального збору кіровоградська «Зірка» провела із криворізьким «Гірником».

Нагадаємо, що це вже друга контрольна гра між цими суперниками в цьому році. У першій зустрічі лідер першої ліги поступився другій команді турнірної таблиці, тому прагнув взяти реванш у кривдників.

Уже з перших секунд підопічні Сергія Лавриненка почали атакувати ворота суперників. На третій хвилині Роман Локтіонов без перешкод пробивав із району 11-ти метрової позначки, але не влучно. Та вже наступну свою нагоду нападник реалізував. Він перехопив пас захисника воротареві, обіграв голкіпера Романа Гуріна і поцілив у порожні ворота — 1:0. За шість хвилин після голу подача Григорія Баранця ледь не переросла у забитий м’яч, але той влучив у стійку воріт «Гірника» і відлетів в поле.

Лише в середині першого тайму «Гірник» наніс перший удар в отвір воріт «Зірки». В’ячесляв Рябов цілив у дальній кут, але Євген Паст упорався з небезпекою. Згодом Євгену знову довелося демонструвати реакцію, відбивши м’яч на кутовий після пострілу Артема Сітала. Кіровоградці не забарились із відповіддю. Олексій Чичиков увірвався у штрафний майданчик, але пробив вище поперечини.

На 25-й і 33-й хвилинах Паст двічі відбив удари Андрія Григорика. А під завісу першої половини гри Чичиков із гострого кута цілив під поперечину — воротар «Гірника» Роман Гурін перевів м’яч на кутовий. А на останній хвилині першого тайму комбінація кіровоградців завершилася порушенням правил проти Ігоря Загальского, якого навіть тренерський штаб вимушений був замінити. Але суддя чомусь пенальті не призначив.

Другий тайм розпочався з виходу Чичикова сам на сам із воротарем Ганєвим, який замінив Гуріна, та голкіпер парирував удар нападника. За дві хвилини уже Роман Локтіонов вискочив на побачення зі стражем воріт «Гірника», але пробив набагато вище цілі. У середині другої 45-хвилинки Андрій Бацула міг забити красивий м’яч зі штрафного, та криворізців урятувала поперечина. За хвилину «Гірник» міг покарати «Зірку» за трату моментів, та знову на висоті був наш воротар, який впорався з ударом впритул від Павлика.

За десять хвилин до кінця матчу підопічні Сергія Лавриненка подвоїли рахунок. Ганєв перехопив простріл із лівого флангу та першим на відскок зреагував Андрій Мостовий і забив другий гол у поєдинку — 2:0. Під завісу матчу «Гірник» міг і скоротити цифри на табло, аби не кіровоградський воротар. Він двічі відбив потужні удари Баєнка метрів із 20-ти. Більше нічого цікавого у матчі не відбулося. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Зірки» — 2:0.

Після матчу головний тренер «Зірки» відзначив, що це була зустріч рівних команд, хоча «Зірка» атакувала трохи гостріше, а гра для весняних зборів вийшла гарна.

Наступний поєдинок підопічні Сергія Лавриненка знову проведуть у Нікополі 13 березня проти місцевого представника другої ліги ФК «Нікополь-НПГУ».


 

«Гірник» (Кривий Ріг) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:2 (0:1).

10 березня 2016 року (четвер). Початок о 15:00. Нікополь. Стадіон бази «Обрій». 40 глядачів. + 10 С. Товариський матч.

Арбітр: Очкуренко Олександр (Нікополь).

Асистенти арбітра: Іщенко Дмитро (Нікополь), Гібарт Владислав (Нікополь).

«Гірник»: Гурін Роман (к/к) (Ганєв Геннадій, 46), новачок (Гвоздевич Сергій, 61), Баєнко Володимир, новачок (Тєрєхов Артем, 61), Солдат Ігор (новачок, 61; Бука Ігор 75), Дорош Роман (Яровой Ігор, 61), новачок (Крамар Антон, 61), Григорик Андрій (новачок, 61), Рябов В’ячеслав (Сніжко Олександр, 61), Боровський Богдан (Павлик Юрій, 61), Сітало Артем (Дацюк Роман, 61). Головний тренер:Приходько Геннадій.

«Зірка»: Паст Євген, Фатєєв Дмитро (Допілка Олег, 61), Ковальов Максим (Маткобожик Олександр, 77), Каваців Ярема (Кучеренко Олександр, 61), Бацула Андрій (Куцев Євген, 76), Лупашко Владислав (Зубков Руслан, 61), Баранець Григорій (к/к) (Баранець Борис, 61), Загальський Ігор (Акименко Олександр, 45), Щедрий Артем (Мостовий Андрій, 61), Чичиков Олексій (Попов Роман, 61), Локтіонов Роман (Деребчинський Олександр, 63). Головний тренер: Лавриненко Сергій.

Голи: 0:1, Локтіонов Роман (5); 0:2, Мостовий Андрій (80).

Попередження: Баєнко Володимир (32), Дорош Роман (39).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool