Кіровоградська команда отримала першу золоту медаль на обласній спартакіаді серед депутатів

Квітень 23, 2012 | Спорт | Переглядів: 1541 | Коментарі: 1

20 квітня відбулося урочисте відкриття ІІ обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських (міст обласного значення) сільських та селищних рад. 

Учасників змагань привітали голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук, начальник управління фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації Сергій Колодяжний, голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України Володимир Ковальов, голова ФСТ «Спартак» Генадій Сальков.
У змаганнях зі спортивного більярду, що проходили в більярдному клубі «Катовський», взяли участь 17 команд з міст і районів області.
Перемогу на турнірі виборов представник міста Кіровограда, депутат Ленінської районної в місті ради Володимир Терещенко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool