Кіровоградська футбольна дружина провела перший матч

Березень 30, 2014 | Спорт | Переглядів: 1661 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» в Головківці провела перший офіційний матч в 2014 році.

Це сталося в рамках 21-го туру чемпіонату «FAVBET Ліга 1». Суперником був харківський Геліос».

Погода не порадувала футболістів: був сильний вітер. В першому таймі кіровоградська команда грала проти вітру. Та по при це вона активніше розпочала матч. А перший небезпечний момент підопічні Миколи Федоренка створили на 17-ій хвилині зустрічі: Сергій Рожок зі штрафного подав, а Андрій Степанов «замикав» дальню штангу воріт суперника – голкіпер з труднощами «витяг» м’яч з під-перекладини. Харківська команда, граючи більше «другим номером», в середині тайму мала можливість відкрити рахунок на табло, але Станіслава Чучмана підвела влучність. Через кілька хвилин знову на вістрі атаки гостей був Чучман – впевнено зіграв голкіпер «Зірки» Дмитро Козаченко. А на 35-ій хвилині капітан кіровоградців Олександр Кочура мав втілювати в забитий м’яч «побачення» з голкіпером суперника, але не зміг швидко приборкати м’яч і захисник встиг заблокувати його удар.
На початку другого тайму матчу Сергій Рожок знову подачею зі штрафного «знайшов» у штрафному майданчику Андрія Степанова – удар останнього з кількох метрів був не сильним і голкіпер легко заволодів м’ячем. На далі кіровоградська «Зірка», граючи за вітром, мала територіальну та ігрову ініціативу, але от останньої точної передачі та впевненості на завершальній стадії атак не вистачало. З небезпечних моментів варто відзначити потужний удар Андрія Мостового в дев’ятку воріт гостей – «потягнув» голкіпер; також кіровоградці створили кілька напівмоменти, в яких могли відзначитися Ярослав Галенко та Олексій Чичиков. А наприкінці зустрічі харків’яни мали шанс з Головківки повезти три очки: екс-гравець «Зірки» Тарас Пінчук з близької відстані пробив мимо воріт Дмитра Козаченка. Тож у підсумку матч завершився нульовою нічиєю.
Зазначимо, що підтримати кіровоградську команду прибуло три автобуси (організовані ФК «Зірка») вболівальників.
У наступному турі, 5 квітня, на кіровоградську «Зірку» чекає принциповий матч із ПФК «УкрАгроКом». Ця зустріч відбудеться в Олександрії на стадіоні «Ніка».

«Зірка» (Кіровоград) – «Геліос» (Харків) - 0:0
29 березня 2014 року. Початок матчу о 15.00. Головківка. Стадіон «ГОЛовківський». «FAVBET Ліга 1». 21-ий тур. Глядачів: 600. +7 С.
Арбітр: Максим Козиряцький. Асистенти арбітра: Валерій Кисельов, Ігор Сидорчук. Четвертий арбітр: Роман Калита. Спостерігач арбітражу: Мирон Біць.
«Зірка»: 72. Козаченко Дмитро, 55. Чередніченко Ігор, 15. Степанов Андрій, 4. Мостовий Андрій, 20. Фатєєв Дмитро, 22. Баранець Григорій, 27. Кочура Олександр к/к (11. Галенко Ярослав, 56), 66. Осадчий Дмитро (10. Данішевський Олександр, 71), 29. Рожок Сергій, 77. Чичиков Олексій (21. Загальський Ігор, 85), 16. Баранець Борис.
Головний тренер: Микола Федоренко.
«Геліос»: 33. Рябой Андрій, 29. Пінчук Тарас, 20. Луценко Ігор, 5. Лобойко Сергій, 13. Комарницький Віталій, 27. Чучман Станіслав (22. Романенко Володимир, 46), 99. Задоя Євген, 24. Ковальов Андрій, 17. Пічкур Євген (6. Савін Антон, 73), 7. Собко Віталій (8. Субочев Віталій, 88), 88. Качур Руслан (11. Давидов Сергій, 65).
Головний тренер: Сергій Єсін.
Попередження: Баранець Григорій (59) - Луценко Ігор (41), Лобойко Сергій (51).

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool