Кіровоградщина спортивна

Вересень 25, 2012 | Спорт | Переглядів: 2356 | Коментарі: 0

Новини спорту коротко

23 вересня 2012 року в м.Черкаси відбувся відкритий чемпіонат міста з настільного тенісу, серед юнаків 1997 р.н. і молодших, в якому взяли участь 68 спортсменів, в т.ч. 10 вихованців ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли 2 золоті та 2 срібні нагороди.

В м.Херсон відбулися змагання з дзюдо «Кубок скіфів», в якому взяли участь 520 спортсменів, в т.ч. 7 учнів ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли одну срібну нагороду.

В м.Донецьк відбувся чемпіонат України з маунтенбайку серед юніорів, в якому взяли участь 100 спортсменів, в т.ч. 6 учнів ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Кіровоградський спортсмен Шевцов Артем став срібним призером змагань.

В с.Вільшанка відбулася гра першості Кіровоградської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд «ДЮСШ-2 СДЮШОР-2» – ФК «Скіф 2012» (с.Вільшанка), рахунок гри: 1998 р.н. – 9:0.

Відбувся матч чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд І ліги між командами ДЮСШ № 2 (м.Кіровоград) – «Іста» (м. Дніпропетровськ).
Рахунок гри: 1996 р.н. – 3:1, 1998 р.н. – 3:0.

На території водно-гребної бази відбувся відкритий чемпіонат м.Кіровограда з веслування, в якому взяли участь 20 спортсменів.
Переможці та призери змагань нагороджені медалями і дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради

17-23 вересня 2012 року в Шаховому клубі «Біла тура» проходив шаховий турнір, присвячений Дню міста Кіровограда, в якому взяли участь більше 30 шахістів.
У змаганні чоловіків перше місце посів учень спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 32 кандидат в майстри спорту України Богдан Басько, срібну медаль завоював пенсіонер Юрій Семенов, третій – підприємець Антон Петушинський.
Серед юнаків перемогу виборов учень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Градобоєв Данило, на другому місці студент машинобудівного коледжу Віктор Ломакін, третє місце посів учень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25, природничо-математичного ліцею Валерій Ніжберський.
Переможці й призери змагань нагороджені медалями і дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

22 вересня 2012 року в парку культури та відпочинку «Ковалівський» відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в рамках святкування Дня міста Кіровограда було проведено спортивно-масові заходи, зокрема: шаховий блискавичний турнір, який відбувався за підтримки президента обласної федерації шахів Ігоря Волкова; фестиваль дитячо-юнацького хокею на столі «В центрі Європи»; змагання з шашок, дартсу, настільного тенісу, футбольні вправи, конкурси щодо вправності ходьби на ходулях тощо, в яких взяли участь 575 юних мешканців міста. Переможці та призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

На території комунального закладу «Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» відкритий відбувся чемпіонат міста Кіровограда зі скелелазіння, в якому взяли участь 30 юних спортсменів, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи №1, альпіністського і туристичних центрів міст Кіровограда, Олександрії та селища міського типу Побугського. Вихованці ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради вибороли 5 золотих, 1 срібну та 2 бронзові нагороди.
Переможці й призери змагань нагороджені медалями і дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

Відбувся відкритий чемпіонат області з гандболу серед юнаків 1999- 2000 р.н., в якому взяли участь 4 команди, (50 спортсменів). Збірна команда м.Кіровограда посіла на турнірі друге місце. Переможцями змагань стали гандболісти з Миколаєва.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

В більярдному клубі «Свояк» відбувся міжнародний турнір з більярду, в якому взяли участь 25 спортсменів.
Начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради О.Куценко привітав учасників змагань та нагородив переможців і призерів змагань дипломами, медалями та кубком від відділу.

В Кіровоградському національному технічному університеті відбувся чемпіонат м.Кіровограда з волейболу серед чоловічих команд, в якому взяли участь 6 команди, (60 спортсменів).
Начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради О.Куценко привітав учасників змагань та нагородив переможців і призерів змагань дипломами та медалями відділу.

В Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В.Винниченка відбувся чемпіонат міста Кіровограда з художньої гімнастики, в якому взяли участь 103 спортсмени.
Начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради О.Куценко привітав учасників змагань та нагородив переможців і призерів змагань дипломами та медалями відділу.

21 вересня 2012 року в ДЮСШ № 3 відбулися змагання з настільного тенісу, в яких взяли участь 28 спортсменів. Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool