Кіровоградка завоювала срібло на Чемпіонаті зі скелелазіння та стала майстром спорту

Квітень 11, 2012 | Спорт | Переглядів: 1786 | Коментарі: 0

З 30 березня по 1 квітня у місті Одеса пройшов Чемпіонат України зі скелелазіння в лазінні на швидкість на еталонній стіні висотою 15 метрів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

У Чемпіонаті взяли участь найсильніші скелелази України з Дніпропетровська, Нікополя, Донецька, Макіївки, Харкова, Вінниці, Одеси і Кіровограда. 

Збірну команду Кіровоградської області представляли вихованці ДЮСШ №1, Кіровоградського обласного центру туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, обласного центру альпінізму, обласної організації ФСТ «Динамо» України. Команду готував тренер вищої категорії зі скелелазіння Микола Побережець.
В командному заліку кіровоградська команда, в складі Юрія Побережеця, Марії Храмалюк, Сергія Побережеця, Тетяни Бевз, посіла 4-те місце.
Перше та друге місця посіли команди Одеської області, бронзу завоювали спортсмени з Дніпропетровської області.
В особистому заліку друге місце серед жінок посіла Марія Храмалюк –студентка Кіровоградського державного педагогічного університету і виконала норматив почесного звання “Майстер спорту України”. Це другий майстер спорту зі скелелазіння на Кіровоградщині після Юрія Побережця і перший серед жінок.
Наступні змагання зі скелелазіння відбудуться у Кіровограді 14 квітня. Відкритий чемпіонат міста Кіровограда зі скелелазіння проходитиме в обласному центрі туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool