Кіровоград:Бліц-новини спорту

Січень 17, 2012 | Спорт | Переглядів: 2502 | Коментарі: 0

14-15 січня в СДЮШОР № 2 проходив І тур чемпіонату області з легкої атлетики серед спортсменів дитячо-юнацьких спортивних шкіл 1995-1997 р.н. та молодших, в якому взяли участь 165 учасників, в т.ч. 12 спортсменів ДЮСШ № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

 Вихованка даної спортивної школи Прядун Валерія стала третьою в бігу на 60 м та на 200 м. ЇЇ одноклубниця Миргородська Віолета здобула срібну нагороду в потрійному стрибку. Інший учень ДЮСШ № 2 Нікітін Дмитро став другим в бігу на 400 м.

 9-13 січня в м.Луцьк проходив міжнародний турнір з футболу серед юнаків 1999-2000 р.н., в якому взяли участь 16 команд. 

Команда ДЮСШ № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради посіла на турнірі 4 місце (тренер-викладач Терешонок В.В.)
13-15 січня в м.Самбір Львівської області відбувся чемпіонат України з волейболу серед юнаків 1995-1996 р.н., в якому взяла участь 21 команда.

Команда ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради посіла на турнірі 9 місце (тренер-викладач Кольцова М.В.)

14 січня в м.Кривий Ріг відбувся всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Казкові сніжинки», в якому взяли участь 150 учасників, в т.ч. 20 спортсменів ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Кіровоградські спортсмени завоювали загалом 5 нагород, зокрема: у змаганні кандидатів у майстри спорту гімнастки Петренко Юлія та Подгузова Олена посіли друге та третє місця відповідно. Серед гімнасток першорозрядниць перемогу виборола Тищенко Олена. Божинська Дар’я та Тесцова Катерина вибороли відповідно срібну та бронзову нагороди у змаганні спортсменок з другим юнацьким розрядом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool