Кіровоград: новини спорта

Листопад 12, 2013 | Спорт | Переглядів: 1871 | Коментарі: 0

9 листопада в комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання - «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 31» пройшов чемпіонат з дзюдо серед спортсменів 2004-2006 років народження.

В чемпіонаті взяли участь 44 спортсмени обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Ніка» та 23 спортсмени дитячо-юнацького клубу відділу сім'ї та молоді «Луч». Всі учасники спортивного клубу «Луч» зайняли призові місця. Переможці змагань отримали грамоти та медалі від організаторів чемпіонату.

4-9 листопада в м. Вінниці проходив чемпіонат України з боксу серед чоловіків до 22-х років. У змаганнях взяли участь 132 спортсмени. Учень комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» Овакімян Аслан завоював бронзову медаль у ваговій категорії до 52 кг. Тренує спортсмена Володимир Панченко.

5-10 листопада в м. Северодонецьку проходив всеукраїнський турнір з боксу серед найсильніших боксерів України. У змаганнях взяли участь 104 спортсмени. Учень комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» Піть Дмитро посів третє місце у ваговій категорії до 69 кг. Тренує спортсмена Віктор Фесечко.

8-10 листопада в м. Одесі відбувся заключний етап Кубка України зі скелелазіння і за результатами трьох етапів були підраховані підсумкові результати фіналу Кубка України.
У змаганнях брали участь 120 найсильніших спортсменів України. Кіровоградську область представляли чотири спортсмени – вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради», комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ «Динамо».
У фіналі Кубка України в лазінні на швидкість у форматі «класичний» третє місце виборов Сергій Побережець. В командному заліку Кіровоградська область посіла друге місце в змаганнях на трудність і два третіх місця в лазінні на швидкість в форматах «стандарт» і «класичний».

09-10 листопада в спортивній залі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися матчі вищої ліги чемпіонату України з баскетболу.
Кіровоградський жіночий клуб «Єлисавет-Баскет» зустрічався з БК «Інтерхім-СДЮШОР-2» з міста Одеси. З рахунком 88:62 перемогли кіровоградські баскетболістки і посіли друге місце в турнірній таблиці.
Чоловічий баскетбольний клуб «Кіровоград» переміг БК «Лучеськ – Університет» з міста Луцька із рахунком 114:66, і після зіграних трьох турів очолює турнірну таблицю.

09-10 листопада в м. Олександрії відбувся фінал Кубка України з велоспорту серед юнаків і дівчат в індивідуальній і груповій гонках. У змаганнях брали участь 40 спортсменів. Учень комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» Соломченко Іван завоював дві срібні нагороди. Його одноклубники Пташинська Валентина та Науменко Олексій вибороли відповідно дві та одну бронзові медалі. Тренують спортсменів Наталія Канюк і Симоненко Юрій.

10 листопада на стадіоні «Юність» відбулися матчі першості дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд першої ліги між командами «КДЮСШ № 2» (м. Кіровоград) – МФК «Кремінь» (м. Кременчук).
Рахунок ігор: 1997 р. н. – 0:4, 1999 р. н. – 2:1.

07-08 листопада до Дня української писемності і мови в дитячо-юнацькому клубі «Зміна» проведено конкурс української пісні серед вихованців молодшої і старшої груп вокального гуртка клубу, вихованці дитячо-юнацькому клубі «Зоряний» в мікрорайоні розташування клубу провели акцію «Розмовляй у побуті української мовою».

08 листопада в м. Комсомольську Полтавської області пройшов Всеукраїнський турнір з дзюдо серед спортсменів 2002-2005 років народження, присвячений пам'яті В.Кікоть. В турнірі взяли участь 325 спортсменів з шести областей України: Харківської, Полтавської, Дніпропетровської, Черкаської, Кіровоградської та Одеської. Місто Кіровоград представляли 9 спортсменів дитячо-юнацького клубу відділу сім'ї та молоді «Луч», чотири з них вибороли призові місця. Переможці турніру отримали кубки, медалі та грамотами від організаторів турніру.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool