Кіровоград: наши земляки перемогли чемпіона Донбасу

Червень 27, 2013 | Спорт | Переглядів: 1468 | Коментарі: 0

Відбувся матч восьмого туру третьої групи чемпіонату України серед аматорів «Буревісник» - «УСК-Рубін».

Звітний матч був досить важливим як для господарів, так і для гостей, адже перед звітним матчем обидві команди мали шанси на друге місце в групі. Хоча, як після матчу зазначив головний тренер донеччан Сергій Ященко після нічиї з «Барсою» стало зрозуміло, що шанси на друге місце не високі. То ж на перший план в них вийшов чемпіонат Донбасу. А на звітний матч гості, навіть, примудрилися запізнитися і як наслідок матч розпочався на годину пізніше.
Перший тайм матчу пройшов в напряженій боротьбі, у якій команди більше зосереджували свої дії в центрі поля. За цих умов господарі, все ж мали певну перевагу і були гострішими в атаці. Так, Ярослав Поплавка на своєму фланзі не давав спокою своїм опонентам, раз по раз прориваючись і виконуючи небезпечні передачі. Однією з них ледь не скористався Тарас Чемерис: його на мить випередив Андрій Анцибулін. Після іншого підключення Поплавка Корчинський якимось дивом не влучив в ближній кут воріт гостей. А на 28-ій хвилині господарі добре розіграли кутовий: Корчинський подав на дальню штангу, де Чемерис скинув м’яч у центр штрафної площадки на Поплавка і Ярослав зльоту увігнав м’яч у сітку воріт… Та взяття воріт арбітр відмінив, зафіксувавши випускання м’яча Чемерисом за лицьову лінію. Без забитих м’ячів команди пішли на перерву.
У другому таймі матчу гравці «Буревісника» міцніше захопили ініціативу на футбольному полі і на 56-ій хвилині свого досягли. Абіложе Адеола на половині поля суперника симулював, картинно падаючи, і втратив м’яч, чим миттєво скористався Дмитро Хорольський, який однією довгою передачею вивів на побачення з голкіпером донеччан Дениса Пономаря. Нападник «Буревісника» вміло скористався своїм шансом, точно пробивши низом у ворота суперника – 1:0. Пропустивши м’яч, гості намагалися відігратися і старалися більше контролювати м’яч, але от конструктивізму їх атакам не вистачало. Часом гравці «УСК-Рубіна» зловживали індивідуальною майстерністю, перетримуючи м’яч. Як наслідок, за весь матч підопічні Сергія Ященка не змогли створити бодай один небезпечний момент біля воріт Олександра Шпака. А «Буревісник» в останній дяситихвилинці зустрічі вміло скористався своїм шансом: Олексій Шушпанов із-за меж штрафної площадки ударом в ближній кут застав зненацька голкіпера Сергія Тюпіна – 2:0. З цим рахунком матч і завершився. Це був останній домашній матч «Буревісника» на груповій стадії чемпіонату України серед аматорів сезону 2013 року. Звітний матч «Буревісник» в наступному складі: Шпак, Согутовський, Сафонов, Корчинський (Кєвліч, 71) Сідоров (Шушпанов, 46), Поплавка, Александров (Сафронов, 81), Хорольський, Марущук, Пономар, Чемерис (Олійник, 87)
Що ж тепер на «Буревісник» в наступному турі, 3 липня, чекає вкрай складний виїзний матч із ФК «Нове Життя», а в останньому турі – виїзд до Купянська. «УСК-Рубін», який втратив шанси вийти з групи, ж має зіграти лише один матч: в останньому турі вдома прийме «Нове Життя».

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Буревісник».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool