Футбольна команда «Зірка» стала чемпіоном Кіровоградської області

Жовтень 20, 2019 | Спорт | Переглядів: 2777 | Коментарі: 0

У матчі останнього туру наша команда без проблем розібралася з тишківським «Агротехом» з рахунком 5:1 й здобула золоті нагороди чемпіонату області.

Отже, незважаючи на певні складнощі та очкові втрати в середині першості області, в кінцівці команда Саміра Гасанова набрала переможну швидкість й зупинити цю золоту ходу суперники не змогли. І, мабуть, правильним виявилося рішення продовжити боротьбу в чемпіонаті Кіровоградщини, коли стояло питання, чи здатна команда боротися відразу на двох фронтах. Але номінальні резервісти, які мали менше ігрової практики в аматорському чемпіонаті України, після декількох не дуже вдалих поєдинків, зібралися й довели свою силу. Достатньо подивитися рахунки матчів з командами, які відібрали очки в «зіркових» в першому колі, для того, щоб зрозуміти з яким шаленим налаштуванням і бажанням грали майбутні чемпіони області. І головне, що гарно проявили себе не тільки досвідчені виконавці, але й молодь, якій дали можливість продемонструвати свій потенціал.

Що стосується сьогоднішнього матчу, який проходив на дуже гарному полі в Тишківці, то перевага кропивничан над «Агротехом» не викликала жодного сумніву. Як зазначив після гри наш наставник Самір Гасанов за кількістю реальних гольових нагод цей поєдинок, мабуть, був рекордним. Але реалізувати гостям вдалося лише п’ять можливостей. Спочатку, після подачі кутового Олександром Кочурою, м’яч до сітки воріт тишківців головою спрямував Євгеній Мороз. Далі індивідуальну майстерність продемонстрував Павло Замуренко, який завершив свій сольний прохід класним ударом у дальній кут – 0:2. У господарів були намагання відповісти контрвипадами, але до реальних загроз воротам «Зірки» справа не доходила. Отже, результат першого тайму, ще залишав шанси футболістам «Агоротеху» хоча б на нічию.

Але по перерві хлопці Саміра Гасанова не зупинилися й продовжували наполегливо атакувати. Хоча тишківці також шукали свого шансу біля наших воріт. І саме після атаки господарів «зіркові» провели швидкий контрвипад, який завершив влучним ударом Максим Скоров – 0:3.

Та фортуна все ж посміхнулася «агротехівцям», коли перериваючи небезпечний простріл невдало зіграв наш захисник і Андрій Добролежа вразив ворота «Зірки» – 1:3. Але, як часто це бувало в нинішньому сезоні, пропущений гол лише налаштував наших футболістів на атакуючий лад. І коли ж на останніх хвилинах господарі пішли вперед великими силами, то гості довели рахунок до розгромного: дубль в цьому матчі з декількох метрів оформив найкращий бомбардир «Зірки» Павло Замуренко, а також вагоме капітанське слово сказав Олександр Кочура– 1:5.

Отже, вперше з далекого 1957 року «Зірка» здобула золото чемпіонату Кіровоградської області. Залишається лише привітати гравців та тренерів з цим успіхом й побажати нових досягнень вже на більш високому рівні. Приємно, що всі завдання, які були поставлені керівництвом клубу на 2019 рік були виконані командою з успіхом. Тепер в календарі першої команди зимова перерва. А вболівальникам побажаємо набратися терпіння і чекати наступних матчів вже навесні.


«Агротех» (Тишківка) - «Зірка» (Кропивницький) – 1:5 (0:2).
19 жовтня 2019 року (субота). Початок о 14:00. Тишківка. Агротех Арена. Чемпіонат Кіровоградської області, Вища ліга, 10 тур. 300 глядачів. Оцінка поля 4.
Арбітр: Дашков Денис (Кропивницький).
Асистенти арбітра: Мерзляков В’ячеслав (Кропивницький), Городовий Микола (Кропивницький).

«Агротех»: 91. Прокопенко Дмитро, 77. Карпінець Антон, 4. Тараненко Олександр (2. Жулай Андрій, 86), 3. Ковтун Олександр, 5. Яровенко Данило, 8. Добролежа Андрій, 11. Барбанов Дмитро, 10. Коломієць Олег, 7. Кулібаба Максим, 25. Замніус Артем, 22. Столяренко Богдан (14. Семчук Роман, 70). Запасні: 21. Портянко Сергій, 88. Пономаренко Владислав, 18. Романіка Олег. Головний тренер: Коломієць Олег.

«Зірка»: 74. Козинець Олександр, 26. Хорольський Дмитро, 75. Сидоренко Даніїл, 57. Кривошей Єгор, 80. Кутулупенко Сергій (56. Ромашев Денис, 87), 39. Скоров Максим (47. Манастирний Олег, 86), 86. Павлюк Кирило (65. Сейтхалілов Сулейман, 83), 70. Замуренко Павло, 36. Мороз Євгеній, 27. Кочура Олександр (к/к), 16. Красовський Руслан (68. Маєр Олександр, 37). Головний тренер: Гасанов Самір.

Голи: 0:1, Мороз Євгеній (2); 0:2, Замуренко Павло (33); 0:3, Скоров Максим (68); 1:3, Добролежа Андрій (70); 1:4, Замуренко Павло (80); 1:5, Кочура Олександр (85).

Попередження: Павлюк Кирило (22, неспортивна поведінка), Хорольський Дмитро (79, неспортивна поведінка), Яровенко Данило (82, неспортивна поведінка).

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool