Друга спартакіада серед депутатів місцевих рад Кіровоградщини

Квітень 28, 2012 | Спорт | Переглядів: 1926 | Коментарі: 0

27 квітня в селищі міського типу Олександрівка відбулися змагання ІІ обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських (міст обласного значення) сільських та селищних рад. 

Учасників змагань привітали: народний депутат України Олександр Єдін, голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук, голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України Володимир Ковальов, спортивна громадськість області. У змаганнях з п’яти видів спорту: шахів, шашок, настільного тенісу, волейболу та футзалу взяли участь 21 команда з міст і районів Кіровоградської області.

Місто Кіровоград представляли депутати Кіровоградської міської ради, Кіровської та Ленінської районних в місті рад, посадові особи місцевого самоврядування обласного центру. На жаль, Кіровограду не вдалося утримати звання чемпіонів спатакіади, завойоване в минулому році. Формула змагань в командних видах спорту була жорсткою програв – вибув, а сліпий жереб звів у першому турі кіровоградських футболістів з однією з найсильніших команд області зі Знам’янського району, які за результатами спартакіади завоювали срібні медалі. У напруженій боротьбі наші спортсмени поступилися з мінімальним рахунком 0:1. Досвідчені волейболісти Кіровограда не змогла протистояти молодій, але амбітній команді з Новархангельська.
Проте вдалі виступи кіровоградських депутаів в індивідуальних видах спорту дозволили збірній обласного центру утриматись в загальному заліку в середині турнірної таблиці на 12 місці.
Золоту медаль в турнірі більярдистів завоював депутат Ленінської районної ради Володимир Терещенко. У змаганні шахістів свій високий рівень майстерності підтвердив капітан кіровоградської команди, секретар Кіровоградської міської ради Ігор Волков, який посів друге місце та завоював срібну медаль.
На турнірі з шашок депутат Ленінської районної в місті ради Ганна Суркова зайняла почесне сьоме місце.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool