Дмитра Фатєєва викликали до збірної України (U-20)

Травень 14, 2014 | Спорт | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Захисника кіровоградської «Зірки», вихованця місцевого футболу, Дмитра Фатєєва викликано до збірної України (U-20) для участі в Міжнародному турнірі пам'яті В.В. Лобановського.

 

У турнірі пам'яті В.В. Лобановського, який проводиться в Україні з 2003 року, візьмуть участь національні молодіжні збірні команди Ірану U-20, Молдови U-21, України U-21 та України U-20. Матчі відбудуться на стадіонах Динамо ім. В. Лобановського та НТК ім. В. Баннікова у Києві, а також «Колос» у Борисполі. 20 травня на стадіоні «Колос» відбудеться матч-відкриття змагань, в якому зустрінуться збірні України U-20 та Ірану U-20 (початок матчу − о 13:00). У Києві на НТК ім. В. Баннікова позмагаються команди України U-21 та Молдови U-21 (16:00). 21 травня на НТК ім. В. Баннікова пройде матч за третє місце (15:00), а на стадіоні Динамо ім. В. Лобановського відбудеться фінал турніру (16:00).
Відзначимо, що згідно з регламентом турніру, якщо після завершення основного часу матчів турніру буде нічия, додатковий час не призначається. Переможець визначається за серією післяматчевих пенальті.
Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool