Данііл Кондраков: «Нам ще багато над чим потрібно працювати»

Жовтень 19, 2017 | Спорт | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

Молодий форвард кропивницької «Зірки» Данііл Кондраков вперше поспілкувався з клубною прес-службою, в якості гравця першої команди.

Данііле, як проходить твоя адаптація серед більш досвідчених партнерів?

-  Потрохи пристосовуюся до нових умов й більш серйозних вимог. У першій команді працювати набагато важче, ніж у дублі. Це й зрозуміло, адже в Прем’єр-лізі, на відміну від чемпіонату України U-21, вищі швидкості. Тут потрібно не лише швидше працювати з м’ячем, але й швидше думати та приймати рішення.

-  Які вимоги пред’явив до тебе Роман Монарьов?

- Роман Геннадійович казав, аби я впевненіше себе почував, додавав у кожному компоненті гри. Я розумію, що для мене це шанс грати на найвищому рівні, тож я стараюсь виправдовувати довіру тренера.

Що відчував, коли дебютував у матчі проти «Шахтаря»?

- Мене переповнювали емоції, але тренер сказав, аби я діяв холоднокровно й упевнено. Звісно, хвилювався, тільки-но з’явився на полі, але згодом прилаштувався й намагався виконувати поставлені переді мною завдання.

-  Над чим тобі ще потрібно працювати, аби потрапити в стартовий склад?

- Над усіма компонентами гри. Зрештою не тільки мені, а й усій команді ще багато над чим потрібно працювати. Ми розбирали гру з «Карпатами» й зробили висновки, що потрібно швидше приймати рішення, швидше працювати з м’ячем, та й узагалі все робити швидше, ніж суперники. Тоді конкуренти будуть помилятися, а ми забивати та перемагати.

А на які моменти при розборі попереднього поєдинку вказав наставник?

- Ви знаєте, начеб-то ми все робимо правильно, але ніяк не можемо виконати останню передачу. Це рішення саме по собі проситься, й це було помітно на відео, але на полі ми чомусь цього зробити не можемо – віддати простий пас партнеру й логічно завершити атаку. На відео ми розібрали багато подібних епізодів, коли наші атаки повинні були завершуватись голами, підготуй ми правильно останню передачу. Але враховуючи ті нагоди львів’ян біля наших воріт, особливо, наприкінці матчу, коли вони нас відверто «пробачили» кілька разів, ми повинні бути задоволені тим, що вдалось зіграти внічию. Хоча налаштовувалися ми тільки на перемогу.

Як ти можеш оцінити нашого наступного суперника, донецький «Олімпік»?

- Це дуже збалансована команда, яка, до того ж, зараз ще й набрала дуже непоганий хід у чемпіонаті. Там зібрані якісні гравці, й нам потрібно дуже добре підготуватися, аби розраховувати на три очки в протистоянні з «олімпійцями». Хочеться вже перервати свою безвиграшну серію й нарешті перемогти.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool