«Буревісник» впевнено переміг «Барсу»

Червень 13, 2013 | Спорт | Переглядів: 1390 | Коментарі: 0

В матчі шостого туру третьої групи чемпіонату України серед аматорських команд «Буревісник» вдома приймав ФК «Барса» (Суми).

Перша половина першого тайму пройшла в напруженій боротьбі, в якій кожна з команд перебувала у пошуку слабких місць в обороні один одного, хоча господарями і вдалося створити один напівмомент, але Ярослав Поплавка не зміг замкнути дальню штангу. Середина першого тайму в звітному матчі стала доленосною: господарям вдалося забити два м’ячі. Спочатку Максим Корчинський із-за меж штрафної площадки пробив по воротах «Барси» - рикошет від захисника і м’яч у сітці воріт гостей. Пропущений м’яч «вибив з колії» сумську команду. Не пройшло і дві хвилини як Ярослав Поплавка на лівому фланзі «розібрався» з кількома опонентами і виконав ювелірну передачу на дальню штангу, яку результативно замкнув Денис Пономар – 2:0. Після такого повороту подій на футбольному полі гра «оживилася» і команди до перерви обмінялися ще кількома небезпечними епізодами. Так не влучними ударами «відзначилися» Денис Пономар і Ярослав Поплавка, а Валентин Александров не реалізував вихід один на один із голкіпером гостей – Олександр Литвиненко вчасно скоротив кут і заблокував удар. А наприкінці тайму гості мали скорочувати рахунок, але Сергій Желовець не сильно пробивав у пустий кут воріт «Буревісника» і Олександр Шпак встиг перемістити й впіймати м’яч.
У другому таймі матчу у виконанні гостей були слабкі намагання відігратися, але «вище голови» вони стрибнути не змогли. Їм, напевно, не вистачило досвіду. «Барса» після перерви змогла створити лише один реальний шанс забити: знову на вістрі був Сергій Одинець, який потужно пробив – відмінну реакцію продемонстрував Олександр Шпак. Футболісти «Буревісника», проводячи як позиційні атаки, так контрвипади, мали доводити рахунок до розгромного, але вкотре їх підводить реалізація створених ними моментів. Так, Олексій Шушпанов не реалізував два виходи один на один, пробивши в обох епізодах вище воріт. Такий же підсумок мали і удари Тараса Чемериса, Дениса Пономаря і Андрія Марущука. То ж рахунок 2:0 на користь «Буревісника» має не так сильно засмучувати гостей, які могли «отримати» в свої ворота і більше п’яти м’ячів. Звітний матч «Буревісник» провів у такому складі: Шпак, Сафонов, Марущук, Корчинський (Кєвліч, 72), Чемерис, Александров (Сафронов, 90), Пономар, Сідоров Шушпанов, 60), Поплавка, Хорольський, Согутовський.
В іншому матчі туру третьої групи купянський «Локомотив» з рахунком 1:0 переміг ФК «УСК-Рубін».
Наступний свій матч «Буревісник» проведе вдома 14 червня в рамках чемпіонату області. Суперником буде кіровоградський «Олімпік». Початок матчу о 18.00.
А в чемпіонаті України «Буревісник» зіграє 26 червня. Вдома прийме чемпіона Донбасу ФК «УСК-Рубін».

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Буревісник»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool