Автомобільна федерація України відкриває сезон Кільцевих перегонів

Травень 24, 2013 | Спорт | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

25 травня 2013 року об 11:00 на провідній шосейно-кільцевій трасі України – СК «Чайка» відбудеться урочисте відкриття І етапу Чемпіонату України з Кільцевих автоперегонів.

 

Про свою участь у змаганнях заявили титуловані автоспортсмени України серед яких Майстри спорту, багаторазові Чемпіони України Ігор Скуз (клас «Туринг-лайт») та Володимир Апостолюк (клас «Лада-1500»), Олександр Іванченко (Чемпіон «Лада-1500» 2011 р., віце-чемпіон «Туринг-лайт» 2012 р.), Сергій Юнашев (Чемпіон «Лада-1500» 2010 та 2012 рр.), Валерій Жовтоног (Чемпіон «Лада-1600» 2011 р., бронзовий призер «Туринг-лайт» 2012 р.), а також Василь Водолага (Чемпіон «Лада-1600» 2012 р.).

 

Спортивна команда «Serov Racing Team» на чолі із сином, відомого з радянських часів автогонщика Юрія Сєрова, – Майстром спорту, Чемпіоном України Русланом Сєровим також оголосила про участь у Чемпіонаті. Команда із гучним іменем за роки участі у автоперегонах закріпила за собою статус лідера. Керівник команди повідомив про готовність до участі у перегонах та бойовий настрій колективу. Підготовка до змагань розпочалась задовго до початку Чемпіонату, команді вдалося провести усі необхідні підготовчі роботи для участі у автоперегонах.

 

«Підготовка до Чемпіонату 2013 була проведена успішно, сьогодні ми можемо з упевненістю це стверджувати. Багато в чому це стало можливим завдяки спонсорам та їх активній підтримці. Зокрема цього річ ми вдячні дилинговому центру «Форекс Приват». Приємно усвідомлювати, що вітчизняний бізнес працює на розвиток вітчизняного спорту» - говорять у команді «Serov Racing Team».

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool