Погода у Кропивницькому на тиждень

Жовтень 24, 2021 | Погода | Переглядів: 2043 | Коментарі: 0

Ось вже майже закінчується другий місяць осені. Жовтень пролетів дуже швидко, погода на вулиці для цієї пори року була доволі гарна. Природа радувала містян своєю сонячною та теплою погодою. Що нас очікує на наступному тижні з 25 по 30 жовтня?

У Кропивницькому з понеділка температура повітря на вулиці знизиться до дев'яти градусів тепла вдень, а вночі буде ще нижче, стовпчики термометрів знизяться вже до двох градусів тепла. У вівторок та середу можна очікувати вночі заморозки на грунті.

Температура знизиться до одного градусу морозу. Весь тиждень вдень буде сонячна та малохмарна погода, яка буде сприяти для гарних, осінніх фотосесій.

Отож, скористайтеся нагодою та наповнюйте соцмережі своїми чудовими світлинами. Підписуйтеся на мій канал та слідкуйте за моїми прогнозами погоди.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool