Святкова вечеря - обираємо якісні продукти

Грудень 23, 2020 | Цікаве | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Продукти купуйте тільки в легальних торговельних точках.

Перш ніж віддати гроші за продукти для святкового столу, придивіться до умов реалізації товару. Не ігноруйте дотримання правил гігієни продавцем.

Деформовані бляшані банки, пом’яті упаковки, завітрені і з неприємним запахом продукти - це ознаки порушення умов зберігання, що приводить до пошкодження товару.

Краще вибирати продукти, на яких вказано відповідність ДСТУ або ГСТУ, оскільки це сукупність вимог до якості продукту, встановлених державою. 

Переконайтеся в цілісності упаковки продукту, а також у тому, що умови зберігання товару відповідають вимогам виробника.

Зберігайте чеки, щоб при необхідності довести факт придбання неякісного харчового продукту.

Зберігайте в холодильнику м’ясо та м’ясні страви, молочні продукти, морепродукти, салати, заправлені сметаною чи майонезом, солодкі страви та кондитерські вироби.

Важливо: сирі і готові продукти, молочні та м’ясні, рибні та овочеві зберігайте та обробляйте окремо.

Подавайте страву на стіл відразу після приготування. Прибирайте салати в холодильник не пізніше, ніж через дві години знаходження страви в теплі.

Не зберігайте салати занадто довго навіть у холодильнику. Термін придатності майонезних салатів – не більше 24 годин, овочевих на олії – до 36 годин за умови дотримання температурних вимог зберігання.  

Більше - за посиланням


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool