Звільнено чергового по переїзду «Конний», що знаходився на робочому місці у нетверезому стані

Липень 03, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

Керівництво дистанції колії Одеса-Сортувальна 2 червня звільнило з роботи сигналіста Павла Хохлова за знаходження на робочому місці у нетверезому стані.

1 липня 2018 року сигналіст працював на переїзді «Конний» (м.Одеса), коли до нього звернувся водій автомобілю, який перетинав зазначенний переїзд. Чоловік звернув увагу на різкий запах алкоголю від залізничника та викликав поліцію. На місці події правоохоронці склали акт на працівника магістралі та зафіксувала вміст алкоголю в організмі – 1,50 проміле.

Павла Хохлова було відсторонено від роботи та направлено на медичний огляд для встановлення факту вживання психоактивної речовини та наявності алкоголю в його організмі. Після проведення медичних заходів було підтверджено наявність алкоголю в організмі шляхом повітряного дослідження та біологічного аналізу.

Відповідно до п.7 ст. 40 КЗпП за знаходження на робочому місці у нетверезому стані порушника трудової діяльності було звільнено. Крім того до дисциплінарної відповідальності притягнуто шляхового майстра та бригадира 12-ого околотку станції Одеса-Пересип, а також заступника начальника дистанції з кадрів та соціальних питань за відсутність належного контролю за дисципліною у трудовому колективі.

Інформація щодо цього випадку буде доведено до трудових колективів структурних та виробничих підрозділів філії. Керівництво магістралі попереджає, що не терпітиме безвідповідальних працівників, які з байдужістю ставляться до трудової дисципліни та правил внутрішнього розпорядку, та і в подальшому вживатиме жорстких заходів до порушників. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool