Засвітись у темряві - подбай про безпеку

Вересень 14, 2022 | Новини регіонів | Переглядів: 1758 | Коментарі: 0

З настанням осені світловий день скорочується, а це означає, що саме час укомплектувати свій образ стильними світлоповертачами:

 
 

браслетами
брелоками
наліпками
поясом
або жилетом

Їх можна одягнути або причепити на одяг і наплічник. Також часто одяг та взуття виробники одразу шиють з такими елементами.


Згідно з правилами дорожнього руху пішоходи повинні обов’язково користуватися світлоповертаючими елементами у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості.

Адже використання таких елементів гарантовано привертає увагу та зменшує ризик потрапляння в дорожньо-транспортні пригоди. Завдяки такому аксесуару видимість пішохода на дорозі збільшиться до 130-150 метрів (без світлоповертачів водій може помітити пішохода лише з відстані 25-30 метрів).

А з дальнім світлом фар водій бачитиме пішохода на відстані від 300 до 400 метрів, що особливо актуально на трасах.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool