Залізничники взяли участь у проекті «Місто професій»

Серпень 13, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

У суботу, 11 серпня, виробничий підрозділ «Херсонська дирекція залізничних перевезень» взяв участь у міжнародному профорієнтаційному проекті «Місто професій», який відбувся у Херсоні у Потьомкінському сквері.

Залізничники презентували дітям відомі професії залізничної галузі: машиніст тепловоза, електровоза, касир квитковий та провідник пасажирських вагонів. Також розповіли по професію чергового по станції, поїзного диспетчера та інших.

Діти складали пазли, отримали яскраві квитки з малюнками різних тварин, обирали собі професію, відповідно до якої одержували паспорти та бейджики: тим, хто бажав бути машиністом, видавали бейдж із надписом «машиніст», майбутнім провідникам - бейджик «провідник пасажирських вагонів». Більшість дітей захотіли працювати машиністами. Біля каси та в імпровізованому вагоні розігрувались робочі сценки: дитина, яка обирала професію машиніста, у мікрофон називала своє ім’я та прізвище, а також оголошувала місто, до якого направляється потяг.

За свою роботу на залізниці маленькі працівники отримували зарплатню (дитячі 50 гривенники) , на які вони могли потім купити морозиво та цукерки. Окрім цього проводився конкурс на кращу розповідь про залізничні професії. Переможці отримували смачні солодкі подарунки.

Завдяки працівникам Херсонської дистанції сигналізації та зв’язку було організовано музичний супровід: під час конкурсів та розваг лунали відомі дитячі пісні.

У суботу, 11 серпня, виробничий підрозділ «Херсонська дирекція залізничних перевезень» взяв участь у міжнародному профорієнтаційному проекті «Місто професій», який відбувся у Херсоні у Потьомкінському сквері.

Організатори заходу відзначили Херсонську дирекцію залізничних перевезень регіональної філії «Одеська залізниця», як найкреативнішу серед інших міст, де проходив цей проект.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool