Залізничники обговорюють в Одесі актуальні питання впровадження нової автоматизованої системи

Вересень 05, 2012 | Новини регіонів | Переглядів: 1344 | Коментарі: 0

5-6 вересня 2012 року в Одесі проходить семінар-нарада на тему «Впровадження автоматизованої системи обліку та управління майновими та земельними ресурсами (АСМК)». Захід проходить під головуванням начальника Головного управління майнових та земельних ресурсів Укрзалізниці Павла Чекалова. Одеську залізницю на даному заході представляє головний інженер-перший заступник начальника залізниці Григорій Бойко.

У семінарі-нараді беруть участь представники Проектно-конструкторського технологічного бюро з автоматизації систем управління на залізничному транспорті, а також фахівці головних управлінь Укрзалізниці та шести залізниць України, які курують або безпосередньо працюють із зазначеною автоматизованою системою.
Актуальність проведення даного семінару зумовлена тим, що напередодні початку першого етапу реформування перед залізничною галуззю постає нагальна необхідність у аналізі та обліку великого майнового комплексу та земельних ресурсів. На сьогоднішній день залізнична галузь нараховує понад 1 млн об’єктів: майнових ресурсів, земельних ділянок, об’єктів інтелектуальної власності тощо. Здійснювати контроль, аналіз та управління даним величезним комплексом вручну неможливо. Впровадження комплексної інформаційно-аналітичної системи (АСМК) уможливлює автоматизацію складних технологічних процесів обліку та управління майновими та земельними ресурсами залізниць.
З доповіді головного конструктора ДП «Проектно-конструкторського технологічного бюро з автоматизації систем управління на залізничному транспорті» Богдана Корбаня учасникам заходу стало відомо, що майже 99% структурних підрозділів залізниць підключені до даної системи, що надає можливість здійснення повного аудиту дій користувачів, оперативного отримання достовірних даних та оперативного формування аналітичних звітів.
В ході дводенного семінару-наради будуть комплексно проаналізовані поточний стан впровадження АСМК, моніторинг даного процесу, інтеграція АСМК з автоматизованими системами бухгалтерського обліку земельних ділянок та поточні плани розвитку і впровадження даної системи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool