За минулу добу в Україні зафіксовано рекордну кількість нових випадків інфікування COVID-19

Вересень 17, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

Результати брифінгу Максима Степанова за 17 вересня

▪️ За минулу добу в Україні зафіксовано рекордну кількість нових випадків інфікування COVID-19 — захворіло 3 584 осіб.

▪️ МОЗ оперативно відреагувало на пропозиції мерів міст, які вони озвучили 14 вересня на нараді щодо внесення змін до постанови про карантинні заходи. Учора уряд за поданням міністерства затвердив відповідний документ.

▪️ Учора уряд підвищив тарифи на медичні послуги з діагностики та хіміотерапевтичного лікування онкологічних захворювань та туберкульозу у дорослих та дітей.

▪️ Відповідно до протиепідемічних вимог щодо проведення виборів, особи, у яких діагностовано COVID-19, можуть взяти участь у голосуванні вдома. Для цього потрібно повідомити виборчу комісію до 20:00 останньої перед голосуванням п’ятниці.

▪️ Ситуація із заповненністю ліжкового фонду в медзакладах, які надають допомогу хворим на COVID-19, — контрольована. Однак вона може змінитися при подальшому зростанні захворюваності. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool