За минулий тиждень на Одеській магістралі попереджено 8 випадків крадіжок вантажів та майна

Квітень 11, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

У період з 1 по 7 квітня 2018 року працівниками відомчої воєнізованої охорони філії «Одеська залізниця» розкрито та попереджено 8 випадків злочинних зазіхань на вантажі, що перевозяться, та майно залізниці на суму 151,8 тис. грн., та затримано 15 осіб.

Чотири випадки зафіксовано у межах Херсонської дирекції залізничних перевезень, зокрема по станціях Кульбакине, Снігурівка, Миколаїв та Херсон-Порт. Три випадки попереджено у Знам’янській дирекції залізничних перевезень: станцій Знам’янка, Червоне Озеро та район залізничного мосту 218 км перегону Помічна – Новоукраїнка. Також один випадок попереджено на станції Арциз Одеської дирекції залізничних перевезень.

Найбільше зловмисники «цікавляться» елементами верхньої будови колії (підкладки, костилі, закладні болти з гайками, балансир стрілочного переводу), вантажем з вагонів (чавун, вугілля, зерно), кабелем магістрального зв’язку та, навіть, дровами.

Працівники відомчої воєнізованої охорони злагоджено співпрацювали з місцевими відділами поліції – всіх затриманих було передано правоохоронцям. Ведеться слідство.

прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool