За літо на Одеській залізниці у приміському сполученні перевезено майже 3 млн. пасажирів

Вересень 11, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

У приміському сполученні в межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниці» ПАТ «Укрзалізниця» з 1 червня по 31 серпня 2018 року перевезено 2 млн. 918,3 тис. пасажирів, з них 716, 8 тис. пасажирів пільгових категорій.

Протягом літа перевезення пасажирів у приміському сполученні забезпечували 69 пар поїздів, з них 25 пар приміських поїздів перевозили пасажирів в межах Одеської області.

Найбільшою популярністю за цей період користувався напрямок до курортів Чорноморського узбережжя – електропоїзд сполученням Одеса – Білгород-Дністровський. Щоденно в цьому напрямку курсує 5 пар поїздів, які перевозять туди та зворотно близько 8,1 тис. пасажирів. Це майже 25,5% від загальної кількості пасажирів, які щодня користуються послугами приміського сполучення філії.

прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool