За два тижні на Одеській залізниці ліквідовано 9 пожеж

Серпень 29, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

За останні два тижні серпня в межах регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ сталося 9 випадків загоряння. З них два випадки прийнято до обліку як пожежа на залізничному транспорті.

Так, ввечері 24 серпня на вузькій колії перегону Бершадь – Рудниця загорівся тепловоз пасажирського поїзда №6273 сполученням Гайворон – Рудниця з трьома вагонами. На момент пожежі у вагонах перебувало близько 30 пасажирів. Машиніст оперативно відчепив палаючий тепловоз від вагонів з пасажирами, повідомив про загоряння черговому та здійснив першочергові заходи, спрямовані на локалізацію пожежі. До місця події прибули працівники ДСНС м. Бершадь та ліквідували пожежу. Потерпілих немає.

Попередньо встановлено, що причиною цієї пожежі стало коротке замикання, внаслідок чого вогонь розповсюдився по дизельному приміщенню та району кабіни машиніста. На даний час триває службове розслідування, матеріальні збитки встановлюються.

Раніше, через спекотну погоду близько опівдня 11 серпня загоряння сухої трави спричинило пожежу на відкритому майданчику цеху збирання стрілочних переводів на ст. Снігурівка. Внаслідок чого зайнялися старопридатні дерев’яні шпали. Площа загоряння становила приблизно 350 м2. На місце події прибув пожежний поїзд ст. Миколаїв. Пожежники менш ніж за 1,5 години локалізували та ліквідували пожежу. Прямі збитки від пожежі становили понад 5 тис. гривень.

Решта випадків загорянь поблизу колії до обліку як пожежа на залізничному транспорті не внесено. Причиною цих пожеж стали високі температури повітря та суха спекотна погода, яка спостерігалася в Україні протягом останнього місяця.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool