В'ячеслав Кириленко провів нараду щодо врегулювання питань розрахунків за доставку друкованих ЗМІ

Березень 21, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

21 березня під головуванням Віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка відбулася нарада, присвячена врегулюванню питань розрахунків щодо розповсюдження періодичних друкованих видань. На нараді були присутні Міністр інфраструктури Володимир Омелян, заступник голови Держкомтелерадіо Микола Білоус, в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський, в.о. голови Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко, керівники національних газет «Голос України», «Урядовий кур’єр» та інші.

Відкриваючи нараду, Віце-прем’єр-міністр акцентував увагу на тому, що доставка газет в різні куточки України є важливою соціальною функцією.

«Багато українців, особливо людей старшого віку і особливо тих, які живуть у сільській місцевості, послуговуються друкованими періодичними виданнями. Тому газети з правдивою і об’єктивною інформацією повинні вчасно надходити до людей», - сказав В’ячеслав Кириленко.

Під час наради були заслухані доповіді представників ПАТ «Укрпошта» та Національної спілки журналістів України щодо стану справ із доставкою газет та журналів, діючих тарифів та їх можливого підвищення. Особливу увагу учасники зібрання приділили пошуку та обговоренню компромісного рішення щодо тарифів на приймання та доставку періодичних друкованих видань, яке буде прийнятними як для преси, так і «Укрпошти». Також під час зібрання сторони торкнулися питання перспектив розвитку співпраці по передплаті та розповсюдженню газет та журналів.

ПРЕС-СЛУЖБА ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool