Європейські партнери підтримують Україну у проведенні судової реформи та вдосконаленні судової системи

Березень 03, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 558 | Коментарі: 0

Про реалізацію трирічної Стратегії розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства Президент України Володимир Зеленський найближчим часом підпише указ. Про це повідомили в Офісі Президента.

Презентація Стратегії розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства відбулася в рамках форуму «Україна 30. Розвиток правосуддя» 2 березня.

Очільник держави зазначив, що європейські партнери підтримують українську владу не лише у врегулюванні конфлікту на Донбасі, а й у багатьох інших питаннях, зокрема у проведенні судової реформи та вдосконаленні судової системи.
Володимир Зеленський також висловив подяку Президенту Європейської ради та в його особі – усьому Євросоюзу за важливу експертну допомогу для побудови в нашій державі стійкої й незалежної судової системи.

У відповідь Шарль Мішель запевнив у підтримці Європейським Союзом суверенітету, незалежності й територіальної цілісності України та проведення реформ.

«Дуже важливий поступ ми маємо під вашим проводом, пане Президенте. І багато треба зробити у судовій реформі, боротьбі з корупцією. Українські громадяни заслуговують на судову систему, що поважатиме правосуддя, застосовуватиме його й демонструватиме, що немає безкарності для злочинів», – наголосив Президенту Європейської ради.

За словами Шарля Мішеля, судова реформа також сприятиме поліпшенню бізнес-клімату в Україні.
«Пане Президенте, ми – ваші друзі. Ми будемо вас підтримувати на кожному етапі вашого шляху до верховенства права й реформи судової системи в Україні», – додав Президенту Європейської ради.

Як уже повідомлялося, 1 березня в Україні стартував форум «Україна 30. Розвиток правосуддя».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool