Володимир Гройсман привітав працівників Служби безпеки України з професійним святом

Березень 25, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

Шановні друзі! Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з професійним святом!

Служба безпеки України, як і інші силові структури, є гарантом національної безпеки нашої держави, а виконання нею низки завдань зміцнює національну безпеку і безпекове середовище не лише в країні, а й у східноєвропейському регіоні.

Зваживши на безпрецедентні виклики сьогодення – військова агресія на Донбасі, анексія і мілітаризація Криму, нові міграційні хвилі, підривна робота ворожої пропаганди та агентури в нашій країні, а на глобальному рівні – криза міжнародної системи безпеки, заснованої на ялтинсько-гельсінських принципах, і недосконала дія міжнародного права, – перед силовими структурами нашої держави, зокрема Службою безпеки України, стоять нові випробування і нові складні завдання.

Приємно відзначити, що в таких нових політичних та історичних реаліях Служба безпеки України діє ефективно, заздалегідь реагуючи на ті чи інші загрози та виклики нашій державі, і стоїть на захисті наших громадян і суспільства. Високий професіоналізм, оперативне реагування на загрози конституційному ладу, нейтралізація диверсій, які прагнуть розхитати політичну ситуацію в нашій державі, – все це підкреслює, що Служба безпеки України сьогодні переживає якісні трансформації, а також запроваджує новітні підходи в роботі за критеріями наших партнерів із Європейського Союзу та НАТО.

Сьогодні ми також вшановуємо співробітників Служби, хто у важкі часи став на захист рідної країни, не пошкодувавши власного життя заради миру та добробуту всіх українців.

Бажаю співробітникам Служби безпеки України мирного неба, міцного здоров’я, витримки і наснаги у протистоянні зовнішнім і внутрішнім загрозам, добробуту та особистого щастя. Від Вашої роботи залежить майбутнє нашої країни.

З повагою

Прем’єр-міністр України Володимир ГРОЙСМАН


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool