Володимир Гройсман: Підрозділи Нацгвардії - гордість держави

Березень 26, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

Підрозділи Національної гвардії України, становлення яких тісно переплетене з реальним бойовим досвідом, - це гордість держави.

Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час відвідання Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного Центру підготовки підрозділів Національної гвардії України.

Глава Уряду спільно з Президентом Петром Порошенком взяли участь в урочистостях з нагоди 4-ї річниці формування Національної гвардії.

"Ви захищаєте мир та спокій громадян. Ми високо цінуємо те, що вдалося зробити за 4 роки", - сказав Прем'єр-міністр.

Він підкреслив, що Уряд завжди надавав і надаватиме повну підтримку і допомогу для забезпечення Нацгвардії.

"Гвардійці мають гідні умови, аби ставати краще. І шана та повага наших громадян буде направлена до кожного з вас", - додав Глава Уряду.

Довідково Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр незабаром має стати одним з найбільших навчальних майданчиків для правоохоронних органів. Наразі ведеться його розбудова. Глава Уряду відвідав казармені приміщення, штаб, великий полігон для відпрацювання стрільб з озброєння різних калібрів.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool