Влітку 2018 року понад 1,5 тис. дітей відпочили у таборах Одеської магістралі

Серпень 28, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 658 | Коментарі: 0

За літній період 2018 року у відомчих дитячих оздоровчих закладах відпочило 1 тис. 577 дітей працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Так, протягом трьох змін у відомчому дитячому оздоровчому таборі ім. Л. Шевцової, що знаходиться у селищі Затока на Одещині, відпочили 731 школярів. Ще 372 дитини провели частину своїх літніх канікул у таборі «Юний залізничник», що в місті Одеса. Дитячій оздоровчий табір «Гайдарівець» Шевченківської дирекції залізничних перевезень на Черкащині відвідали 474 дитини.

Організація відпочинку дітей працівників Одеської магістралі стала можлива завдяки співпраці керівництва регіональної філії та Дорожнього комітету профспілки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool