Відразу троє людей загинуло на Одеськїй залізниці

Липень 31, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

Відразу троє людей смертельно травмувалися днями на станціях Олександрія, Казанка та поряд зі станцією Вигода Одеської залізниці через власну необережність.

Основна із причин травмування — перетин колій у невстановлених для цього місцях, необережність та неуважність громадян, нехтування елементарними правилами поведінки на об’єктах залізничної інфраструктури.

Так, 28 липня о 13:40 машиніст вантажного поїзда №4701 по прибуттю на станцію Олександрія заявив, що виявив смертельно травмованого чоловіка. Особа потерпілого встановлюється.

Цього ж дня ввечері машиніст вантажного поїзда №2278, відправляючись зі станції Казанка, також виявив травмованого чоловіка. Ним виявився мешканець смт Казанка (Миколаївська область).

Наступного дня, 29 липня, в межах станції Вигода машиніст поїзда №105 при швидкості руху 100 км/г застосував екстрене гальмування для попередження наїзду на чоловіка, який раптово перед поїздом вийшов на колії. Особа потерпілого з’ясовується.

Одеські залізничники закликають усіх (особливо на відпочинку) не забувати про важливість дотримання правил безпечного перебування на об’єктах залізниці та бути максимально уважними й обережними, переходячи колії.

І пам’ятати, що наїзд – це не лише трагедія для потерпілого, який через необачність або з власних причин потрапив під локомотив. Це і надзвичайна стресова ситуація, якої зазнають працівники локомотивних бригад після інциденту.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool