Важкі опіки замість селфі отримала 17-річна дівчина на даху поїзда

Червень 15, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 675 | Коментарі: 0

На станції Карпове регіональної філії «Одеська залізниця» 17-річна дівчина при спробі зробити селфі на вагоні вантажного поїзду дістала важких уражень електрострумом. 

За інформацією медиків у потерпілої діагностували 65% опіків тіла. Стан характеризується як важкий. Її доправлено до опікового відділення Одеської міської клінічної лікарні №10.

Наразі працівники регіональної філії «Одеська залізниця» проводять розслідування даного випадку. Залізничники знову нагадують, що, на жаль, влітку у дітей та молоді з’являється багато вільного часу та іноді дозвілля вони поєднують із небезпечними для життя розвагами на об’єктах залізниці. Поясніть дітям всю небезпеку таких пустощів, адже час проведений на залізниці може закінчитися каліцтвом та навіть смертю!

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool