Вагонники Одеської магістралі отримають винагороду за збереження майна залізниці

Травень 25, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

Працівники вагонного господарства регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» з депо Херсон, які проявили пильність при виконанні своїх службових обов’язків та захистили від крадіїв майно залізниці, будуть заохочені керівництвом магістралі.

Зокрема винагороду отримають вагонники, які затримали злодіїв, що розкрадали майно залізниці на минулих вихідних.

Так, 18 травня, оглядачі пункту технічного обслуговування вагонного ремонтного депо Херсон (які працюють по станції Миколаїв) помітили в районі 21-ї колії станції сторонню особу, яка намагалася викрасти гальмівну важільну передачу. Але спроба невідомого втекти з місця злочину була невдалою: його затримали в районі 3-ої колії працівники ПТО і стрілець, який чергував у станційному парку. Затриманий зізнався в скоєнні злочину та вказав, з якого вагону зняв деталь. Потім крадія, яким виявився мешканець Миколаєва Денис Вадимович Дерев'янченко, було передано до Інгульського відділу поліції.

Наступного дня, 19 травня, до стрілецької команди станції Знам’янка надійшло повідомлення від старшого оглядача вагонного депо Знам’янка про підозрілих сторонніх людей між 25-ою і 26-ою коліями сортувального парку станції. На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції та стрільці відомчої воєнізованої охорони магістралі, які затримали мешканку міста Знам’янка Ледньову Світлану Петрівну. Вона зі своїм співмешканцем скоїла крадіжку повітророзподільника та близько 8 кг металобрухту. Крадійку передано працівникам поліції. Її співмешканець втік з місця події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool