В Україну зі Скандинавії йде холод

Листопад 22, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 1645 | Коментарі: 0

23 листопада в Україні різко похолодає. Про це повідомляє Укргідрометцентр у Facebook.
 

Цього тижня знову очікуємо на динамічну синоптичну ситуацію в Україні та доволі різкі погодні зміни. Отже, хоча сьогодні погода по всіх областях все ще тепла та комфортна, вже завтра різко похолодає! Ми очікуємо на так звану адвекцію холоду (надходження холодних повітряних мас) з півночі Скандинавії. Також завтра у багатьох областях вже можливий мокрий сніг, проте надовго він ще не затримається, адже наприкінці цього тижня в Україні знову потеплішає.

Більше деталей у оновленому прогнозі

Завтра в Україні, крім північного сходу, місцями невеликий мокрий сніг та дощ ❄️; на дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця ❗️.

Вітер переважно північно-східний ↙️, 7-12 м/с.

Температура  вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, на Закарпатті 3-8° тепла; у південній частині вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°.

В Україну зі Скандинавії йде холод
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool