В Роздільній витівка хлопця на даху поїзда обернулася трагедією

Жовтень 17, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

16 жовтня близько 13 години на станції Роздільна I хлопець піднявся на дах вантажного поїзда, де отримав серйозні ураження електричним струмом.

Трагедія сталася за хвилину до відправлення поїзда з четвертої колії. Перехожі помітили, що на даху одного з вагонів находиться стороння особа, про що відразу сповістили працівників залізниці. Проте попередити біду не вдалося. Молодий чоловік отримав ураження током, від чого впав з вагону на землю.

З великим процентом опіку тіла постраждалий був доставлений до реанімації центральної районної лікарні. Лікарі не змогли врятувати хлопця, тому як той отримав травми несумісні з життям.
Відомо, що цього дня хлопець відзначав своє 17-річчя.
Наразі обставини події з’ясовуються. Триває розслідування.

Додамо, що з початку року на Одеській магістралі травмовано вже 73 особи, з них 56 – зі смертельним наслідком, в тому числі зафіксовано 28 самогубств. Зазначимо, що у поточному році також травмовано 3 дитини віком до 16 років, у тому числі одна смертельно.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool