В Одеській філії провели профорієнтаційний фестиваль гумору

Жовтень 31, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

30 жовтня в актовій залі управління регіональної філії «Одеська залізниця» відбувся профорієнтаційний захід до Дня залізничника – фестиваль гумору «УЗмішка-2018».

Свої музикальні, артистичні таланти та почуття гумору представили у своїх виступах команда «Одеський експрес» Одеського коледжу транспортних технологій та команди чотирьох одеських шкіл: «Не Доросли» (ЗОШ №5), «13-ий локомотив» («Доньки Остапа Бендера», ВУК №13), «СеЛяВі» (УВК №84), «Мішка та пончики» (ЗОШ №118).

Під час двох конкурсів команди розігрували життєві мініспектаклі на залізничну тематику та вітали присутніх з професійним святом. Модерував фестиваль відомий український комік, учасник команди Ліги сміху «Одеські манси», зірка серіалу «Одного разу в Одесі» - Григорій Гущин.

Визначали переможців фестивалю заступник директора Департаменту розвитку персоналу та кадрової політики ПАТ «Укрзалізниця» Олена Азєєва, перший заступник голови Дорпрофсожу Ігор Соловйов, директор Одеського коледжу транспортних технологій Йосип Дидишко, капітан команди Ліги сміху «Де Ришельє» Євген Федоров та голова журі – представник керівництва філії Іван Ємець, який відзначив таланти учасників, подякував за яскраві виступи та висловив сподівання, що цей фестиваль стане щорічним.

Найкращими акторками на думку суддів стали Марія Іванова («Мішка та пончики») та Юлія Голубова («СеЛяВі»), а кращим актором визнали сина працівника Одеського центру професійного розвитку персоналу регіональної філії «Одеська залізниця» Сергія Барановського - Мішеля Барановського з команди «Мішка та пончики». Звання та кубок «Найвинахідливіша команда» дістався «13-му локомотиву». Кубок «Найталановитіша команда» члени журі вручили команді «Мішка та пончики», «Найрозумніша» – «Одеському експресу», «Найартистичніша» – команді «СеЛяВі», а кубком «Наймузичніша команда» нагороджено школярів загальноосвітньої школи №5 «Не доросли», які за результатами фестивалю стали переможцями.

Від керівництва регіональної філії «Одеська залізниця» всі команди отримали почесні грамоти, кубки «УЗмішка-2018» та пам’ятні призи, а переможцям дістався головний приз фестивалю – ноутбук.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool