В Одесі відкрили меморіальну дошку пошани залізничника і бійця АТО Сергія Попика

Березень 29, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

29 березня на території Одеського центру діагностики філії «Центр діагностики залізничної інфраструктури» ПАТ «Укрзалізниця» (раніше – Дорожня лабораторія діагностики залізничної колії Одеської дистанції колії) урочисто відкрили меморіальну дошки пошани колишнього працівника підрозділу Сергія Попика, який загинув в зоні проведення АТО, захищаючи суверенітет і цілісність України.

У заході взяли участь начальник Одеської дирекції залізничних перевезень Рустам Рустамов, представник Дорожнього комітету профспілок Іван Юхимчук, представники адміністрації регіональної філії, керівництво Одеського центру діагностики, колеги, друзі та родина героя.

Присутні вшанували пам’ять бійця хвилиною мовчання, згадали свого земляка і підтримали рідних загиблого. Завершився захід покладанням квітів до меморіальної дошки.

Зазначимо, свій трудовий шлях на залізничному транспорті Сергій Попик розпочав у липні 2006 року монтером колії Христинівської дистанції колії Одеської залізниці, після закінчення Одеського технікуму залізничного транспорту. У подальшому працював на різних посадах в колійному господарстві, а в березні 2014 року був призначений начальником відділу габаритно-обстежувального відділу Інженерно-геологічної бази Дорожньої лабораторії діагностики залізничної колії Одеської дистанції колії. В серпні того ж року був призваний на військову службу по мобілізації. Під час виконання бойового завдання 8 січня 2015 року молодший лейтенант, командир танкового взводу 2 танкової роти танкового батальйону військової частини польова пошта В0095 Сергій Попик загинув у бою поблизу с. Березове Маріїнського району Донецької області.

Нагадаємо, з початку проведення антитерористичної операції було мобілізовано понад 900 працівників регіональної філії «Одеська залізниця», більшість з яких брали участь в проведенні АТО. 11 одеських залізничників загинули на Донбасі.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool