В Одесі проходить нарада по організації залізничних перевезень вантажів за напрямком Схід - Захід - Схід

Серпень 03, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

2 серпня розпочала роботу нарада по організації залізничних перевезень вантажів за напрямком Схід – Захід – Схід.

Протягом трьох днів в управлінні регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ представники залізниць Польщі, Білорусі, Росії, Німеччини, Литви та України обговорюватимуть питання щодо організації вантажних перевезень між країнами-учасниками наради, а також транзиту через ці країни.

Так, до Одеси прибуло понад два десятки іноземних делегатів. На порядку денному низка важливих питань. По-перше, учасники зустрічі проаналізують об’єми перевезень вантажів за даним напрямком за минулий рік і 6 місяців поточного року (в порівнянні з аналогічними періодами 2015 та 2016 років). Далі визначать добові пропускні спроможності, розміри руху (поїздів та вагонів за добу) і перевантажувальних можливостей (вагонів на добу) прикордонних переходів АТ «ПКП» (Польща) з ВАТ «Російська залізниця», ДТ «Білоруська залізниця», АТ «Литовська залізниця» та ПАТ «Укрзалізниця». Крім того, делегати розглянуть Додаткове положення до чинного перевізного права для перевезення вантажів між країнами-учасницями наради й Перелік основних вантажів, що перевантажуються на прикордонних станціях. По завершенню наради представники компаній обговорять заходи з покращення якості вантажних перевезень та питання організації вантажних перевезень з польськими ліцензованими перевізниками, які не є учасниками наради Схід – Захід – Схід.

За підсумками зустрічі буде підписано протокол наради.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool