В Одесі обговорили питання організації руху поїздів на кордоні між Україною та Польщею

Серпень 31, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 710 | Коментарі: 0

29-30 серпня з ініціативи керівництва ПАТ «Укрзалізниця» на базі регіональної філії «Одеська залізниця» відбулась робоча зустріч по узгодженню розкладу руху вантажних поїздів АТ ПКП ПЛК, АТ ПКП Карго та ПАТ «Укрзалізниця» на графік 2018/2019 років.

Протягом двох днів в управлінні регіональної філії делегати обговорювали питання щодо нового розкладу руху вантажних поїздів між країнами-учасниками наради. Зокрема, дискусії стосувалися організації руху на прикордонних переходах Дорохуськ – Ягодин та Верхрата – Рава-Руська II. Проте особливу увагу сторони акцентували на необхідності перенесення місця здійснення прикордонного огляду на залізничному перегоні Медика (Польща) – Мостиська II (Україна) безпосередньо на станцію Мостиська II. За думкою залізничників, це значно покращить та пришвидшить процедуру огляду рухомого складу прикордонним нарядом, що сприятиме покращенню технології роботи на пограничному переході та дозволить збільшити вантажопотік з обох напрямків.

За підсумками наради голови делегацій Олександр Ткаченко (ПАТ «Укрзалізниця»), Кшиштоф Грюнке (АТ ПКП ПЛК) та Аркадіуш Купскі (АТ ПКП Карго) підписали протокол, де також визначили подальший план співпраці.

Обговорений розклад руху поїздів на кордоні між Україною та Польщею набирає чинності з 9 грудня 2018 року та діятиме до 8 грудня 2019 року на залізничних пограничних переходах Дорохуськ – Ягодин, Верхрата - Рава-Руська-II, Медика - Мостиска-II.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool