В київському ресторані працюватимуть лише Франциски та Клаудії

Грудень 08, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

В столиці в тестовому режимі працює новий італійський ресторан Guramma Italiana.Заклад не схоже ні на один з вже існуючих італійських ресторанів в Києві.

Кухню очолює Шеф Роберто Д'Оттавіо. Він про dolce vita. Guramma Italiana - це автентична італійська кухня. Борошно, сири і трюфелі везуть з батьківщини Сільвіо Берлусконі. Енотека ресторану - це карта регіонів Італії, але при цьому з демократичними позиціями.

У центрі уваги - дров'яна піч, яка пронизує кожне блюдо італійським колоритом. Карпаччо з восьминога, спагетті з томатами і базиліком, фірмовий суп з морським чортом, піца з сиром Скаморца, прошутто і цукіні, стейк Бістекка Фіорентина - всі страви готують за класичними рецептами, відшліфованим до стану шедеврів. Цікаво, що всіх офіціантів звуть Франческо, а офіціанток - Клаудія. 

В столиці вже зовсім скоро відкриється новий італійський ресторан Guramma Italiana.Заклад не схоже ні на один з вже існуючих італійських ресторанів в Києві.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool