В Херсоні відремонтували вагони-зерновози за новою технологією

Жовтень 16, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

Працівники експлуатаційно-ремонтного вагонного депо ст. Херсон регіональної філії «Одеська залізниця» за участю фахівців філії «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут залізничного транспорту» (НДКТІ) ПАТ «Укрзалізниця» вперше виконали роботи з модернізації та ремонту вагонів-зерновозів моделі 19-754, що мають тріщини хребтових балок.

За статистикою, близько 10% вагонів зазначеної моделі під час експлуатації зазнають деформації у вигляди тріщин хребтової балки, в результаті чого залізничники виключають з обігу таких вагонів і вносять до переліку тих вагонів, що йдуть на списання.

Втім, нова технологія українських розробників вже продемонструвала позитивні результати в ході минулорічних випробувань в умовах Дарницького вагоноремонтного депо, й тепер впроваджується на Одеській магістралі.

Так, у серпні-вересні поточного року, в умовах Херсонського експлуатаційно-ремонтного вагонного депо було модернізовано перші 10 вагонів-зерновозів, що мали дефекти хребтових балок з обох боків. Оновлені одиниці вагонного парку до кінця року будуть курсувати залізницею в експериментальному режимі, під час чого науковці з НДКТІ здійснюватимуть періодичний контроль над станом рухомого складу, а по закінченню даного терміну спеціальна комісія надасть висновки щодо продовження впровадження нової технології в Херсонському вагонному депо.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool