Уряд визначив чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу у квітні-червні 2019 року

Березень 27, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

27 березня під час свого засідання Кабінет Міністрів України затвердив чисельність громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу, обсяг видатків для проведення призову у квітні-червні 2019 року.

Згідно з документом у квітні-червні 2019 року до Збройних Сил та інших військових формувань України для проходження строкової військової служби буде відправлено 18752 осіб.

Із них до Збройних Сил України – 9000 осіб, Державної спеціальної служби транспорту – 600 осіб, Державної прикордонної служби – 4000 осіб, Національної гвардії України – 5152 осіб.

Це рішення Уряду забезпечить своєчасне виконання заходів, пов’язаних із підготовкою та проведенням призову громадян України на строкову військову службу у квітні-червні 2019 року.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool