Уряд виплатить родинам загиблих в авіакатастрофі по 200 тисяч гривень

Січень 12, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

Уряд виплатить родинам загиблих в авіакатастрофі в Ірані по 200 тисяч гривень допомоги та проконтролює належне здійснення страхових виплат відповідно до Монреальської конвенції.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

«Страшний біль від трагедії ніколи не мине. Ми щиро співчуваємо родинам і близьким загиблих. Держава надасть всебічну підтримку і допомогу, зокрема юридичну та фінансову», - зазначив Глава Уряду.

Крім того, за словами Прем’єр-міністра України, авіакомпанія МАУ відповідно до колективного договору здійснить виплати родинам членів екіпажу.

«Наші дипломати вже працюють за всіма методами, які є в міжнародному правовому полі, щоби домогтися компенсацій від іранської сторони, - повідомив Олексій Гончарук. - Розумію, що жодні компенсації не втамують цього болю, але Україна відстоює справедливість».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool