Уряд анонсував запуск всеукраїнської програми «Сади України»

Березень 30, 2022 | Новини регіонів | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

Окупанти знищують цивільну інфраструктуру міст і сіл. Захоплюють або знищують сільськогосподарську техніку, елеватори, вантажні термінали.

Кожне селянське домогосподарство, кожна сім'я ВПО, котра переселилась у село, кожна міська сім'я, що має дачу або город, кожна територіальна громада, що володіє комунальними землями, — мають включитись у програму самозабезпечення харчовими продуктами, обробити, засіяти/засадити свої земельні ділянки — «Сади Перемоги».

«Сади Перемоги» — це нагода зміцнити продовольчу безпеку як територій, так і держави.

До реалізації проєкту залучені Мінрегіон та Мінагро, ОВА та облради, асоціації територіальних громад, фермери та постачальними насіння і посадкового матеріалу, виробники та постачальники малої с/г техніки, міжнародні організації та фонди.

Більше інформації про ініціативу «Сади Перемоги» можна дізнатися за посиланням:  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool