Укрзалізниця запустила в перший рейс молодіжний поїзд

Жовтень 29, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1436 | Коментарі: 0

Укрзалізниця запустила в перший рейс молодіжний поїзд із 350 представниками Української академії лідерства, які візьмуть участь у форумі «Кожне завтра розпочинається вже сьогодні», що відбудеться днями у Маріуполі. Надалі цей поїзд курсуватиме як другий склад нічного експреса № 10/9 «Київ – Маріуполь». Таким чином, маршрут стає щоденним.

Голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов привітав перших пасажирів та зазначив, що цей поїзд сформовано із 10 вагонів (3 плацкартних, 6 купейних та 1 вагона типу СВ) після капітального відновлювального ремонту. «Символічно, що в цю подорож вас везе Укрзалізниця. Інфраструктура і залізниця єднає нашу країну. Цей поїзд сформований із вагонів, які у цьому році пройшли модернізацію на шести заводах Укрзалізниці, що розташовані у різних куточках України», – наголосив він.

За словами керівника компанії, на капітальний відновлювальний ремонт цих вагонів Укрзалізниця витратила понад 140 млн грн з ПДВ. «КВР дозволяє подовжити термін експлуатації вагона на половину його життєвого циклу – вагон можна буде використовувати на 14 років більше при нормативному терміні служби 28 років», – розповів Євген Кравцов.

Нагадаємо, що перший склад поїзда № 10/9 «Київ – Маріуполь» курсує з 30 березня через день. За цей період ним скористалися в обох напрямках загалом 74,1 тис. пасажирів.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool