Укрзалізниця запустила новий поїзд на маршруті Ізмаїл - Одеса (ФОТО)

Листопад 21, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 1328 | Коментарі: 0

На маршруті, що поєднує міста півдня України, курсуватиме сучасний дизель-поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу ДПКр-3.

Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін під час офіційного запуску нового маршруту 20 листопада.

Поїзд №7002/7001 Одеса — Ізмаїл відправлятиметься з Одеси щодня о 19:50 та прибуватиме до Ізмаїла о 00:32. Зворотно поїзд виправлятиметься о 01:29 та прибуватиме до Одеси о 06:11. Також експрес робитиме зупинки на станціях: Білгород-Дністровський, Кулевча, Сарата, Арциз, Главані, Дзинілор та Котлабух.

Укрзалізниця запустила новий поїзд на маршруті Ізмаїл - Одеса

Укрзалізниця запустила новий поїзд на маршруті Ізмаїл - Одеса

Укрзалізниця запустила новий поїзд на маршруті Ізмаїл - Одеса

під час офіційного запуску нового маршруту 


Довідково

На маршруті Одеса — Ізмаїл використовуватиметься дизель-поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу ДПКр-3. Максимальна швидкість цього поїзда — 140 км/год. У складі поїзда 3 вагони — 170 місць. Поїзд має сучасні елементи інтер’єру та екстер’єру й пристосований для перевезень


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool