Українців закликають підписувати петицію до НАТО щодо захисту українського неба

Лютий 27, 2022 | Новини регіонів | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Партія Слуга народу зареєструвала петицію-звернення до Північноатлантичного альянсу щодо захисту повітряного простору над Україною. Про це повідомляє офіційний Телеграм-канал партії.

«24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну з Україною. Гинуть люди, руйнується інфраструктура та важливі стратегічні об’єкти», - йдеться в повідомленні.

Петиція розміщена на європейському сайті Open Petition, свої підписи під нею можуть поставити громадяни з будь-якої країни світу.

Петиція від українців до країн-членів НАТО містить такі вимоги: закрити повітряний простір над Україною; ввести в Україну миротворчі війська НАТО; надати військову допомогу Києву; підтримати український народ, як це було зроблено, наприклад, в Ізраїлі.

«Це пекло потрібно зупинити!», - зазначають в партії.  

Підписати петицію можна за посиланням


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool